Enterprise Forever

:HUN => Weboldalak => Topic started by: szipucsu on 2020.November.06. 19:32:31

Title: Hungame.blog
Post by: szipucsu on 2020.November.06. 19:32:31
Ezen az oldalon (https://hungame.blog/) nincsenek még Enterprise játékok. Magyar fejlesztésű játékok gyűjtőhelye ez, mindenféle platformmal foglalkozik. Elsősorban hivatalosan megjelent, magyar fejlesztésű játékok kerülnek ide, de az oldal tulajdonosa szerint speciálisabb esetekben nem hivatalosan megjelent játékok is kerülhetnek fel. Ezért a TVC-s IK+ például fent van.
Elsősorban milyen gyári, magyar fejlesztésű EP játékokról tudtok? Sajnos kapásból ki lehet zárni sokat, ami elsőnek annak tűnt, pl. Turbó Rudi. A gyáriak közül nem tudom, mi marad. Az általunk fejlesztett mindenféle játékok is nyomulhatnak, pl. Geco, Povi, Tomato77 fejlesztései, amik kapásból eszembe jutnak, hátha érdemesnek tartaná az oldal tulajdonosa feltenni.
Title: Re: Hungame.blog
Post by: ergoGnomik on 2020.November.06. 20:02:51
...speciálisabb esetekben nem hivatalosan megjelent játékok is kerülhetnek fel.
Mese habbal. Egy rakat nem hivatalos Plus/4-es konverzió van fent, meg olyan játékok amit a demószéna tagjai csináltak évekkel azután hogy a kereskedelmi szoftver megjelenések megszűntek. Szerintem bármit feltesznek ha szóltok. Pl.: Tomato77 Banana játéka geco Bricky Prise-a meg a Treasure Cave és a többi hasonló cucc garantáltan felkerülhet szerintem, de nemigen utasítanák el tán az Exorcistot vagy a Skramble-t sem.