ENTERPRISE KLUB
2021. október 2., 1055 Budapest, Nyugati tér 9. 14-19 óráig
Belépés kizárólag klubtagok részére! (Klubkártyával vagy előfizetéssel!)
Welcome, Guest. Please login or register.


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - vizor

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 [11]
151
Hardver / Cartridge pöttyök
« on: 2006.June.12. 13:14:01 »
Pötty nyíllal ? Akkor ez már nagyon összetett  :) . Akkor tigrian elmélete (MEO oké) és az enyém (Ez a teteje) helyes, csak kiegészül még egy jelentéssel a nyíl miatt: "MEO oké", "Ez a teteje" és "Arra kell bedugni"  :lol:  :lol:  :lol:

A másikon azért nincs mert feltételezték, hogy akinek van már egy, az megtanulta a használatát. Ebbõl következik, hogy jelzés nélkülit csak gyakorlott felhasználónak adhattak el  :D

152
Játékok / Eden Blues
« on: 2006.June.12. 12:52:37 »
Ezer bocs és anyamedve !!  :oops:  :oops:  :oops:

Egy kicsit meg is feledkeztem a dologról, mivel nem találtam az mp3-at sehol. Esküszöm újra megpróbálom elõkeríteni. Lehet, hogy rákerült az egyik zene mp3 dvd-re mint modern techno ? :wink:  :lol:

Viszont ha megtalálom akkor az a probléma fog adódni, hogy a magnó közvetlenül a hangkártyára volt kötve, így az én magnóm fejállásával készült a felvétel. Mivel a normál blokkok közé idõnként beszurkálták ezeket a lassúhangú védelmeket másolóprogram szóba se jöhetett. Remélem ez nem fog problémát okozni, bár az én gépemnek nem okozott... Esetleg valaki csinálhatna hozzá valami trainert mert iszonyat nehéz ilyen kevés tulajdonságpontokkal boldogulni  :D

Említettétek, hogy valahol fent van a Get Dexter 1 feltört normális verziója. Akkor most utánnanézek, hogy a Permoliftbõl is akad-e egy ilyen verzió. Az egyik kedvencem  :smt007 Az eredeti kazettáján a program elõtt az a Bach mû van audióban amit feldolgoztak a játék zenéjének. Szerintem ez se túl gyakori dolog  :)

153
Játékok / Eden Blues
« on: 2006.June.12. 12:33:28 »
Quote from: "endi"

ez mi a szösz??? megvan valakinek?
http://ep.homeserver.hu/Galery/Kazettak/Picture/Eden_Blues.jpg


Ja, nekem megvan eredetiben. Ha jól emlékszem ezt a borítót én scanneltem és küldtem az oldal tulajának. A játékról már ejtettünk néhány szót itt a Portálon az "Ad,vesz,elajándékoz" topicban.

154
Hardver / Cartridge pöttyök
« on: 2006.June.01. 16:41:20 »
És mi van akkor, ha a pötty egyszerûen csak annyit jelent: "Ez a teteje..."  :roll:  :)

155
Hardver / Cartridge pöttyök
« on: 2006.June.01. 15:32:21 »
Fehér pötty, angol-német verzió, ?? foglalatos nyák.

156
Egyéb témák / Re: Ad, vesz, elajándékoz
« on: 2006.May.26. 12:27:03 »
Rég jártam erre (némi netelérési problémák miatt  :) ), jól elszaladtak a topicok. Sajna az Eden Blues mp3-at nem találom, valami jó helyre el van rakva. Sebaj, majd megtalálom. Egyébként nem az egész volt mély hangú csak be voltak szúrva néha ilyen ellenõrzõ blokkok.

157
Egyéb témák / Re: Ad, vesz, elajándékoz
« on: 2006.May.12. 14:12:44 »
Hello mindenki !

Azok a "CD"-k kazettatartók. Nekem is van egy pár ilyenem. Kb. CD méretû csak 2x vastagabb. Ha kinyitod van benne egy fül, ami alá pont bemegy egy kazetta. Nem tartja semmi és mozgatás közben a kazetta ide-oda szaladgál benne  :)  Jelenleg 5 ilyen nagytokos kazim van, mind eredeti. 1991-92 körül vehettem õket a Tiszaújvárosi Bíbor könyvesboltban, az Üzletsor végén. Ugyanilyen tokokkal a C64-hez tényleg 5.25-ös floppykat árultak, 1 tok 1 lemez. Persze azok is mászkáltak benne, belefér vagy 5-6 lemez minimum  :)

- Get Dexter 1. : nagyon jó és szép izometrikus akció-kaland, Amstrad átirat. Szerintem top játék.
- Eden Blues :  ez is Amstrad átirat, ott Doomsday Blues néven szerepelt, egy hamis 3d-s kalandjáték. Egy börtönbõl kell kiszabadulni, de valami iszonyat nehéz játék. Sosem jutottam vele semmire  :)
- Rx-220 : nagyon jó oldalnézetes ugrabugra, eredeti magyar EP prg. szép grafika, jó hangok
- Diamonds :  egy Boulder Dash klón, ez is jól néz ki, szerintem ez is eredeti magyar EP prg.
- Tejútvesztõ (Labyrinth) : egy Wizards of War(Wor?) szerûség single playerben, állítólag egy Demo kóder csinálta, talán Ork, de nem biztos de a lényeg, hogy eredeti magyar EP prg.

A Get Gexter 1 és az Eden Blues azzal a furahangú védelemmel készült, amit semmivel nem lehetett átmásolni (mint az eredeti Magicball 1-em). Volt egy szabványos fejléc és loader, majd percekig megszakítás nélkül ez a mély hangú adatblokk. A másolók nem ették meg, a mostani archiválása is csak mp3-ba digizéssel sikerült.

Ezeken kívûl van normális tokos kazim, igényes és igénytelen papíros vegyesen, van a vastag tokos amiben kazettaformájú fészek van, és persze a nagyágyúk: a kislexikon méretû szupertokok 3 kazetta részére  :)  :)  :)

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 [11]