Welcome, Guest. Please login or register.


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ilozikatap

Pages: [1] 2 3 4 5 6
1
Játékok / Re: Wriggler
« on: 2020.December.30. 01:12:12 »
Ja! Az emulátoros videókészítést kipróbálom majd. Köszi!

2
Játékok / Re: Wriggler
« on: 2020.December.30. 01:06:35 »
Igen így végig lehetett játszani. Nekünk nem volt külső joyunk sem. A szüleink sokszor végigjátszották 3 élettel. Illetve plusz egyet felvettek a földalatt ha jól emlékszem. Az sem volt mindegy hová mit tesz a gép. Sapka élelem stb... Többször direkt nekimentünk a bogaraknak csak hogy újjra kezdjük a játékot hogy végre jó helyre jó dolog kerüljön. A pókos dolog nem hiszem hogy tervezett átjáró. Mi mindenhová bepasziroztuk szegény kukacot(virágok mellé, pókok mellé stb) így keresve hogy lehet bejutni a diebe. Persze azért hogy ne menjünk arra többé. Talán így találtuk ki ezt a rövidítést is, vagy csak egyszerűen megfigyeltük hogy pont a pók felett van egy lyuk.... Már nem emlékszem.

3
Játékok / Re: Wriggler
« on: 2020.December.29. 20:02:03 »
Igen. Rá tapintottál a lényegre. Pont az a lényege hogy így nem kell a minden ajtót kinyitni... Egy csomó kimarad. 3 egyszerűen megszerezhető kulcsal kész is van... Legözelebb végig videózom a palota részt.

4
Játékok / Re: Wriggler
« on: 2020.December.29. 16:37:54 »
Elkészült a videó a pókos cselről... Ha így megszereztük az ottani kulcsot akkor teljesen kihagyhattuk az ufós részeket.  Akkoriban persze nem volt még örök energia stb. Nagyon oda kellet figyelni az időzítésre hogy a pók alatti lift lefelé menjen amikor átgázolunk a pókon. Ha jól emlékszem (mivel kifelé is a pókonát kelljönni csak persze felfelé) egy életet fel is áldoztunk hogy legyen sírkő a képben, ami lassította a pók mozgását. https://youtu.be/am_alQJdGHc

5
Játékok / Re: Wriggler
« on: 2020.December.15. 21:58:40 »
Nem akartam erre utalni. Úgy érted, teljesen eltűnnek a bogarak? Az nem lenne rossz, de sajnos nekem elnyűhetetlennek tűntek. Van az Ant spray, de az is csak ideiglenesen nyiffantja ki őket.

Nem az összes bogarat lehet eltüntetni. Csak azt a 4-et amik követnek a képernyőn belül. Azokat eggyenként el lehet küldeni a die-be.

6
Játékok / Re: Wriggler
« on: 2020.December.15. 21:51:02 »
meg orok elettel is megsznvedtem vele,szerintem az ufos resznel egy kukac csonthalmot pupoztam fel :-D
Igen. Volt olyan rész ahová amit csak tudtunk oda hordtunk hogy lassabban mozogjon az ellenség. Ez igaz volt az ufókra, bizonyos nagy pókokra és mozgó padlókra. Ha nem vittünk oda semmi lehetetlennek tünt átjutni.

7
Játékok / Re: Wriggler
« on: 2020.December.15. 21:45:17 »
Igen végleg eltünnek azok a bogarak. Ha új játékot kezdesz sem térnek vissza. A pók mögé vagy  inkább rá esésről készítek videót a napokban ígérem.

8
Játékok / Re: Wriggler
« on: 2020.December.15. 15:31:12 »
Látom közben írtál. Ha arra utalsz hogy a bogarak is a die-be kerülnek akkor igazad van!

9
Játékok / Re: Wriggler
« on: 2020.December.15. 15:28:43 »
Szerintem a bogár ideges lett, amiért ott van tőle a kukac egy karnyújtásnyira, mégsem fér hozzá, így aztán dühében kibontja a falat is, számára az nem nagy falat.

Ez nagyon tetszett!
A bugos dolog nekem annyit mond hogy hibás a program... Sajnos ezekhez a dolgog hoz picit sem értek.
De az biztos hogy nagyon szerettük ezt a játékot anno és ez is azok közé tartozott ami végigjátszottunk még ha hónapokba is telt a gyakorlás. Pedig semmit sem tudtunk arról hogy külső joy-jal több életet ad stb. Arra emlékszem hogy csak akkor tudtuk végig játszani amikor az első felvehető dolog tea volt. Ezesetben úgy adta a dolgokat a gép hogy mindíg éppen elég volt az energia a föls alatt a következő élelemig. Sapka kötelező volt az esőcseppek miatt. A palotában pedig az eggyik pókra felülről rá másztunk így bekerültünk egy egyébként zárt ajtó mögé és az itt megszerzett kulcsal nyitottuk a következő ajtót. Ezáltal sok ajtót megkerültünk és nem kellet hadakozni az ufókkal vagy űrhajókkal. A skeleton kulcsot sosem használtuk mert azt hittük hogy az áll kulcs azt jelenti hogy csak olyan mintha kulcs lenne de nem az. Aztán nemrég nézegettem videokat a neten illetve itt is olvastam hogy az állkulcs valójában mindent nyitó kulcs. Ha lesz rá időm és érdekel valakit megpróbálok videót csinálni ezen az úton való végig játszásról mármint az állkulcs használata nélkül. Egy kis segítség a bogarak eltűnésével kapcsolatba: A bogár pedig nem tünt el megvan az csak csapdába esett... De még nem lövöm le pontosan a poént!

10
Játékok / Re: Wriggler
« on: 2020.December.15. 14:26:24 »
Sziasztok! Mivel sikerült nem kis nehézségek árán ROM-ból elindítani a wrigglert csináltam egy videót hátha tudok valami újjat mutatni nektek. A 90-es években mindíg nekem vagy az öcsémnek kellett elösször játszani és eltüntetni mind a 4 haramiát. Ezek a haramiák azok a bogarak akik úgymond követnek. Csak ezek után játszottak vele a szüleink. Na de a rövid kitérő után a lényeg! Hová tűnik a bogár? Ha nem tudja senki(bár ezt kétlem) akkor örömmel elárulom! https://youtu.be/u9kEbXjwHRI

11
Táp / Re: Belső +12V tápáramkör
« on: 2020.November.25. 19:53:21 »
Szuper! Pedig kerestem sokat...

12
Táp / Re: Belső +12V tápáramkör
« on: 2020.November.25. 12:13:12 »
Sziasztok! A dc-dc kenverterhez egy kis segítség... Hátha valakit érdekel.

13
Egyéb témák / Re: Ad, vesz, elajándékoz
« on: 2017.November.07. 15:36:27 »
Sziasztok! Ha lenne valakinek eladó Nick vagy Dave hibás alaplapja kérem jelezze...
Köszönettel: Pataki Zoltán

14
Egyéb témák / Re: Ad, vesz, elajándékoz
« on: 2014.January.01. 09:44:48 »
Sziasztok!
Vennék DAVE hibás alaplapot...
Köszi Zoli

15
Modosítottam az inverterek bemenetét miután jobban megnéztem a fotókat látszik rajta hogy van "felhuzó" ellenálás.
Nem is szerencsés "lebegni" hagyni a bemeneteket.

Pages: [1] 2 3 4 5 6