Welcome, Guest. Please login or register.


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - kovi

Pages: [1]
2
Játékok / Re: Retro játékok PC-re
« on: 2010.January.04. 08:49:36 »
tdb soft-nál ott a barbarian 1-2, valamint a green beret. barbarian-nak van linuxos binárisa is. ingyen húzható minden.

http://www.tdbsoft.com/

3
Játékok / Re: Retro játékok PC-re
« on: 2010.January.04. 08:43:27 »
ha tudnánk még ilyen oldalakat akkor az jó lenne.

http://retrospec.sgn.net/

itt a head over heels sikerült a legjobban, de szóba jöhet az exolon, manic miner és a cybernoid is. ezek elég színvonalasak. a hoh szerencsére fut linuxon és makkoson is. minden ingyen húzható, korlátozások nélküli programok...

4
Weboldalak / Re: flosszine magazinban az enterpriseforever.org
« on: 2010.January.02. 08:31:50 »
nálam okés. "tartalomból" blokk alatt piros betűvel a link, ott az anyag ami nálam húzható.

5
Weboldalak / flosszine magazinban az enterpriseforever.org
« on: 2010.January.01. 20:57:51 »
hala

1. buék
2. a hup.hu-ra küldött hírből kikerült (illetve sajnos nem is nagyon került bele), de a flosszine új számában (2.évf/3.sz) van néhány oldal az ep128-ról. megemlítettem benne ezt az oldalt, valamint az ep128emu-t. nem kell nagy dologra gondolni, csupán _iránytű_ (ezt most tényleg hangsúlyosan mondtam) jellegű témák vannak benne, mivel a leadási határidő előtt kifingott a merevlemezem, és az ezirányú mentéseim hiányoztak: így ott egyszerűsítettem ahol csak tudtam. magához az emulátorhoz készítettem pár snapshot-ot, amit archívba fogtam, lásd itt. ha kell valakinek akkor hajrá.

jók legyetek, üdv, kzs

6
Játékok / Re: Eredeti EP játék vs átirat, ill bugjaik.
« on: 2007.July.18. 08:58:58 »
Halvány emlékeim szerint anno a Beach Head-ben mikor a hajók vívnak ágyúpárbajt volt egy képlet, amivel a távolság alapján ki lehetett számolni az agyúcsõ emelését. Nem ismeri ezt a képletet valaki???

jó régi kérdés, de ha valaki összefutna ezzel a nehézséggel, akkor az ágyúcsövet emelve egy számláló változik a képernyő alján. ahogy lősz, a becsapódó lövedék pontosságát is kijelzi a prg egy  'xy meter long' / 'short' sorral. azt hiszem az ágyúcső egységnyi emelése fél azaz '0,5 m' eltérést ad. tehát a kijelzett ágyúcső állás és a találati pontosság eltérése alapján egy átlagos képességű emberke kb 3mp alatt ki tudja számolni, mennyit kell változtatni a lövés szögén le/fel irányban.

ui nem feltétlenül azt a hajót / objektumot érdemes lőni, ami éppen tüzel... én általában az utána következőt veszem célba, mivel az első hajó mindenképpen eltalál, így pedig a következőnek már kevesebb esélye lesz (mivel addigra elsüllyed).

aztán jöhet a tankcsata :) juhhéj

Pages: [1]