ENTERPRISE KLUB
2021. október 2., 1055 Budapest, Nyugati tér 9. 14-19 óráig
Belépés kizárólag klubtagok részére! (Klubkártyával vagy előfizetéssel!)
Welcome, Guest. Please login or register.


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - vizor

Pages: [1]
1
Beviteli eszközök / Fénypisztoly, fényceruza
« on: 2007.January.02. 12:24:08 »
Üdv, hardver guruk.

A kérdés, hogy az EP alapból képes-e valamelyik joystick porton fényceruzát kezelni ? Ha igen, akkor már csak egy ugrás a fénypisztoly. Maga a pisztoly "hardver" már adott piacos TV játékokból (pl. hamis Sega), a csatlakozója régi joy-os. Tudtommal a fényceruza felépítése és mûködése elég egyszerû, visszaad egy szórt X és egy pontos Y értéket plusz a tûzgomb. Ha a gép le tudná kezelni az eszközt, milyen jó kis játékokat lehetne csinálni  :ds_icon_cheesygrin:

Ha az EP mégse tartalmazna megfelelõ dekódolást, lehetne valamilyen külsõ áramkörrel szabványos joystick bemeneti jeleket generálni a pisztoly jeleibõl ?

2
Játékok / Külsõ joy használata belsõ helyett
« on: 2006.June.15. 15:57:36 »
Hi all !

A probléma sajnos tipikus. Az EP belsõ joy-a szinte teljesen rossz. Kellene egy olyan mûködõ rendszerbõvítõ program ami a belsõ joy mûködését a külsõn végzi és a tûzgomb az ENTER (az se túl jó már). A gép német/angol.

Van egy ilyen bõvítõm (JOY.EXT), de sajna nem mûködik. Betöltöm, a memóriában bent van, :HELP-re ott van a listában de hiába adom ki a :JOY parancsot. A "tick" hang megszólal a külsõ joy használatakor de a kurzort nem vezérli (se :UK se :BRD állásban). Így most szinte használhatatlan a gép  :cry:

Lenne erre valami szoftveres megoldás ? Az lenne az igazi, ha a betöltött egyéb programok is mûködnének vele, sok a belsõ joy-os cucc...

A válaszokat elõre is köszi !

vizor

3
Hardver / EP lemezek használata PC-n
« on: 2006.June.14. 13:21:58 »
Akkor most sikerült elfoglalnom téged pár órácskára  :)

A floppys kérdésemre lenne valami válasz ? Milyen jó lenne ha csak Total commanderrel kéne másolgatni az eredeti lemezeket. Azért az EP .com-ok elindítására nem vetemednék XP alatt  :wink:  Nameg a letöltött cuccok is mehetnének ki az eredeti gépbe (emulator helyett az eredetit jobban szeretem)  :)

Pages: [1]