Welcome, Guest. Please login or register.


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - noxtras

Pages: [1]
1
Játékok / Re: Jatek cimere nem emlekszem
« on: 2013.January.26. 16:37:21 »
Jee. Tenleg. Nem igy emlekesztem a csajszira (nagyon reg jacotam), de tenleg ez az. Kosznonom szepen mindenkinek. Evek ota ett a frasz hogy a 2 kedvenc jatekomat hogyan is hivtak (wriggler es game over:)

Egy vices tortenet game-el kapcsolatosan:  Felesegem kerte kb. 2 evig hogy taljam meg az o kedvenc jatekat (pc-re), es mondta ugy hivtak hogy game. Hoszu tortenet roviden, kiderult hogy game.exe  volt a desktopjan:)  Na mindegy, vegul csak meg talaltuk (driver volt az:) )Az enterprise-om rol kapcsolatban, a szulejm valakitol vettek itt Varadon, de akitol vettuk, Budapesten vasaroltak. Az egesz iskolaban, csak nekem volt szamitogepem meg meg egy gyereknek, de neki Commodore 64-ese volt. Nem is hagytam szotlanul hogy nekem 128 van:)

Az enyemet eladtam mikor 286-ra tertem at (muszalj volt, kellet a penz az upgrade-hez). De most nagyon szajnalom. Kerestem is egy eladot, Januar 20-kan :) Hat ne mondyam hogy a frasz evet meg mikor lattam hogy 19-en kelt egy dobozban levo darab:)

2
Játékok / Jatek cimere nem emlekszem
« on: 2013.January.24. 21:45:36 »
Sziasztok!

Romaniabol irok es nem irok tul jol magyarul :(

Egyenesen a problemamal kezdem:)

Szeretnem ujra jacani az egyk jatekot, de nem emlekszem a nevire es nem talaltam egy screenshot-ot se rola kereseve a rom-ok koszt.

Az elso kepen egy nagy mellu hercegno? volt, a jatek pedig scroll & shoot jellegu volt.

Amugy gratulalok hogy ez a remek gyermek kori gepet eletben tarjatok lebalab ezen a forumon.

Pages: [1]