Welcome, Guest. Please login or register.


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Ep128

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 76
1
Hardver / Re: Hajdani konfigom...
« on: Yesterday at 23:03 »
Itt is nagyon köszönöm a munkád! :-)
Érdekes belegondolni, hogy vajon hány darab "ilyen" panellel készült kártya lett, illetve... Mennyi az, ami egységesnek mondható és mennyi a "különc". :-) Mivel a Tutus tulajdonában lévő volt a másik problémás, (de többről nem tudunk) így esélyes, hogy vagy nem gondolkodott más is tok beszerzésében, (és így nem tűnt fel neki) vagy pedig tényleg valami "proto darab" jutott nekem. :-) De nagyon örülök, hogy megoldódott (neked hála)! :-)

2
Műanyag alkatrészek gyártása / Re: Általános / Discussion
« on: 2021.April.07. 23:14:45 »
Ok, várjuk a fejleményeket! :-)

3
Műanyag alkatrészek gyártása / Re: Általános / Discussion
« on: 2021.April.06. 23:39:05 »
A foszforeszkáló kupak project mikor folytatódik...? :-)

4
Műanyag alkatrészek gyártása / Re: Általános / Discussion
« on: 2021.February.20. 00:09:44 »
Tetszik! :-) (Kíváncsi leszek a 3.0 -s verzióra is.)

5
Weboldalak / Re: EP128.hu
« on: 2021.February.18. 23:32:35 »
"A ROM az SD kártya 1.4-es verziójához készült (óra kártyás SD)."

Tutus! Ezzel azóta történt valami változás...? (Néha már nem tudom, hogy "kiküldetéseim" alatt lemaradtam e valamiről... :-P )
Valahol ott tartottam, hogy az órakártyás SD óráját csak valami "törzsi varázslattal" (mivel is?) lehet beállítani, de azt sem jegyzi meg kikapcsoláskor. (Valami javításra / fejlesztésre vártunk anno ezzel kapcsolatban.)
Bocs, ha nyilvánvalót kérdezek. :-P

6
Programozás / Re: Kétabrakos fájlkezelő
« on: 2021.February.18. 23:24:55 »
Nekem az a igényem, hogy az idegesítő norton kékről át lehessen színezni másra :-)
Többek közt ezért is tértem át DOS Navigator-ra anno.
Manapság meg TC-ben is fekete alapon zöld betük az alap nálam :-)

Ezzel teljesen ugyanúgy voltam! :-) Szóval (már 2 szavazat ;-) ) én is szeretnék fekete hátteret és zöld karaktereket! :-)

7
Műanyag alkatrészek gyártása / Re: Általános / Discussion
« on: 2021.February.18. 23:20:25 »
Várjuk a 2.0 -ás fluoreszkáló változatról szóló híreket! :-)

8
Weboldalak / Re: EP128.hu
« on: 2021.February.17. 23:01:24 »
Hatalmas hiányosság, az Enterprise játéktörténelem egyik legkiemelkedőbb darabja, a méltán hírhedt Secret of the Büdösszájú barlang hiányzik a ep128.hu játékgyűjteményéből!

Kérünk szépen térképet, végigjátszást, meg mindent! :ds_icon_cheesygrin:

Igen, igen...! :-D

9
Műanyag alkatrészek gyártása / Re: Általános / Discussion
« on: 2021.February.08. 23:16:54 »
Engem érdekel a második próbálkozás is, várjuk a híreket! :-)
(Ettől függetlenül ebből is lehet, hogy szeretnék majd...)

10
Műanyag alkatrészek gyártása / Re: Általános / Discussion
« on: 2021.February.01. 23:23:55 »
Meg különben is... Ha már van egy nagyon közeli és bármelyik gombot le tudod gyártani, feliratozni, stb., akkor egyszerűen ki lehet cserélni egy adott gombsort. (Tehát pl. nem egy hiányzó / hibás / törött kéket, hanem "a funkcióbillentyűket", vagyis az összes kéket. Akkor nincs eltérés az árnyalatok között. :-) )

11
Műanyag alkatrészek gyártása / Re: Általános / Discussion
« on: 2021.January.03. 23:05:51 »
Nekem tetszik, csak "továbbgondolnám" kicsit és az eredeti, henger alakút "feliratoznám" ugyanígy! :-) (Persze ahány ember annyi ízlésvilág.)

12
TV2 reklám + Dominó játék 1992

https://www.youtube.com/watch?v=5U3tPTBatKU

Csak itt már nem az eredeti Centrumos szponzorálású. :-P (Esetleg EP -re is úgy kellene átírni, hogy hol a Centrum logo, hol a Palcsó Brigi feje látszódjon. :-D )

13
Most már nálam is megy. Rejtély... (Majd jól szemügyre veszem (valódi) DOS alatt is a régi masinán ismét.) Eddig a "pittyegő hang" sem volt, most már az is van. :-)
Minden esetre a CENTRUM -os jóvoltából kifolyólag (mivel ott árulták szeretett gépünket ugye...) szegről-végről van köze a masinához, szóval akár maradhat is itt.
(Van benne egy piszokság, ahogy látom: Néha nem ajánl fel olyan dominót, amit le lehet tenni, effektív mind a 6 felső "rossz", sehová sem rakható. Ok, a passziánsz sem jön ki mindig. :-) )

14
Nekem tökéletesen megy egérrel, WIN 10 alatt. Rámegyek a lerakni kívánt dominóra, rányomok egy balost, ekkor sárga kerettel kijelöli, majd leviszem a nyilat oda ahova tenni akarom ekkor ott megjelenik egy kis fehér dominó és egy balost nyomva le tudom tenni. A sárga kijelölést jobbost nyomva tudom levenni.

(Attachment Link)

De ez NEM AZ A JÁTÉK! :-) Azzal próbáld, amit a témaindító post -ban csatoltam. ;-)

15
Konvertálás / Re: Hajdani ("Tv-be betelefonálós") Dominó játék
« on: 2020.December.31. 23:10:47 »
Akkor lehet, shift-tel, alttal vagy tenorral együtt kell lenyomni valamit? Vagy egérrel kattintani? Netalán joystickkal? Nem tudom, még milyen beviteli eszköz lehetséges. Vagy hosszasan, vagy kétszer kell megnyomni egymás után egy gombot. Netán a numerikus billentyűzetet kell ki/be kapcsolni. Több ötletem nincs. :D (Hallottam valahol olyan programról is, ami egy bögre kakaó mellett fut csak, szóval lehetnek variációk...)
Helpet nem lehet előhívni valahogy, vagy nincs a neten valahol manual hozzá?

Itt lentebb csatoltam a programot, próbáld ki Te is (ne csak én legyek töketlen)... :-D Szerintem mindent megpróbáltam mindenhogyan, de hátha valaki mégis rájön. Pont ezért toltam fel ide. Kár volna félretenni "működésképtelen" -címszó alatt, mert amúgy meg szép emlék ez a játék a Tv -ből.

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 76