Welcome, Guest. Please login or register.


Author Topic: Demo on YouTube (Read 18780 times)

Offline SlashNet

 • EP addict
 • *
 • Posts: 1234
 • Country: ua
 • Enterprise 128K | Cubietruck
  • My old site about Enterprise
Demo on YouTube
« on: 2013.October.28. 12:06:11 »
I want to make videos of Enterprise demos and put them on YouTube.
How better to do? Short preview or the full text scrolls?
Because some demos have 1.5 hours long (e.g. Small Demo)

Some videos here.

Offline Zozosoft

 • Global Moderator
 • EP addict
 • *
 • Posts: 14753
 • Country: hu
  • http://enterprise.iko.hu/
Re: Demo on YouTube
« Reply #1 on: 2013.October.28. 12:11:13 »
Good work!

For a Small Demo I suggest the selected mode, and each part in separate videos.

Offline SlashNet

 • EP addict
 • *
 • Posts: 1234
 • Country: ua
 • Enterprise 128K | Cubietruck
  • My old site about Enterprise
Re: Demo on YouTube
« Reply #2 on: 2023.May.16. 11:49:12 »
Hi.

Who can help me to edit text from scrolls of Psychical Destruction Demo? I want to create nice looking subtitles for YouTube video.

And what does Miklan Attila say at the beginning?
"Wellcome to the Psychical Destruction Demo programmed by Miklán Attila..."

Quote
P1

YEEEEEEEAAAAAAAH !!! HELLO,TE KI FENOMENALIS CODER, GFX-ES, MUSIC-MAKER, EGY JOYSTICK SZORONGATO PLAYER VAGY, HALLD SZAVAM !!!
MOST UGYE AMULVA CSUNGSZ A KEPERNYON ES SZAMOLOD A "LOPOTT" DOLGOK SOKASAGAT.
NA VARJ CSAK BESEGITEK EGY KICSIT A SZAMOLASBA: A ZENEK NAGY RESZE (MIND) HOGY IS MONDJAM HAT NEM A MI MUNKANK.
DE A TOBBI ?!... AZ SAJAT SZULEMENY !!!
MOST AZT GONDOLOD, HOGY JOBB LETT VOLNA, HA AZOKAT IS (CODE,GFX) "KOLCSONVESSZUK ???" DE AKKOR MI LENNE A DEMOBAN A SAJAT MUNKANK ??? ...
DE NE ITELJ ELHAMARKODOTTAN HISZEN TOBBNYIRE EGYIK DEMOBAN SEM (MEG A DEMOK DEMOJABAN A SMALL DEMO-BAN SEM ) EREDETIEK A ZENEK.
YA, ITT JUT ESZEMBE, HOGY LATTAD MAR A SMALL DEMOT, MERT HA NEM AKKOR MEG LEHETOLEG ELETED SORAN NEZD MEG, HOGY MEGTUDD, HOGY MIROL MARADTAL LE.
HA MAR EDDIG TURELMESEN VARTAL AKKOR ELARULOM, HOGY AZ "S" BILLENTYURE A SCROLL TURBO SEBESSEGRE KAPCSOL, AZ "ENTER"-EL A GFX-EKET LEHET VALTOGATNI, VALAMINT A SPACE-RE TOVABBTOLT A DEMO.
HA MAR MEGUNTAD (AMIT KETLEK) AKKOR AZ ESC-EL A MENUHOZ TERHETSZ VISSZA.
EZEK A FUNCTIONS-OK AZ OSSZES DEMO-RESZBEN ELNEK"  --..--  MINT MAR ESZREVETTED: A SCROLL MAGYAR ! (GONDOLTAD VOLNA ?) IGY AZT HISZEN, JOBBAN MEGERTJUK EGYMAST. (NA MEG PERSZE NEM TUDOK OLYAN JOL ANGOLUL.)
EZZEL BE IS FEJEZEM A SZOVEGET (MAR AMI A PART1-ET ILLETI) MERT MEG A TOBBI RESZBEN (PART-2; -3; ...;) IS KELL VALAMIT SUKETELNEM.
HAT AKKOR VISZLAT A TOBBI RESZBEN. --- UDV: BALI SOFT. ---  ((AZ UR 1992. ESZTENDEJENEK XI. HAVANAK 8.NAPJAN))
**** NA KEZDJUK ELOLROL: ****

P2

HUUUUU !!! YEARGH, KRRRR, BRRRR  (STB.) BORZONGJATOK HIVEIM, ITT AZ ELKARHOZAS IDEJE (ILL:IDEJE ELKARHOZNOTOK) EZ ITT A REMULET ORAJA, NAPJA, EJSZAKAJA.
A SATAN ELJO !,ES ELVISZI A GONOSZOKAT ! TEHAT RESZKESS TE SOTETBEN LAPULO CSUF PROGRAMARULO (LD:LAMER).
HUUUUU !!! YEAH,ARRRRGH,WOW ! HI GUYS ! UJRA A BALI SOFT SZOL HOZZATOK: NA LEGYEN VEGE A BORZONGASNAK ES EVEZZUNK A BUSINESS VIZEIRE.
UGY GONDOLTAM, HOGY LESZEK OLYAN RENDES ES EGY KIS INGYENREKLAMOT ADOK EGY PAR SZUPER PROGRAMNAK. (AZ ALDOTT JO SZIVEM) KEZDJUK PELDAUL A ZENESZERKESZTOKKEL: A KOR EGYIK,- SZERINTEM JELENLEG LEGJOBB -, NEGYCSATORNAS DIGITALIS ZENEKET PRODUKALO ZENESZERKESZTOJE A ROCKDIGI.
IGAZAN SZUPER ZENEKET KESZITETT VELE HEDER JOZSI BARATOM. (JOZSI-REMELEM,MEG SOKAIG FOGSZ ILYEN PHENOMENALIS ZENEKKEL MEGORVENDEZTETNI BENNUNKET) YA,HA VALAKIT ERDEKEL A PRG AKKOR A DEVILSOFT CIMEN INFORMACIOKAT KERHET (DEVILSOFT,1399 BUDAPEST, PF.: 701/334).
SAJNOS DEVIL MAR PC-RE TERT AT, DE AZERT REMELEM MEG SZOLGAL FELVILAGOSITASSAL PROGRAMJAT ILLETOEN. ----
MASIK IGEN SZINVONALAS ZENESZERKESZTO A SUPER MUSIC BOX MELY GYANYI SANDOR (A SMALL DEMO ATYJA)-NAK A MUNKAJA.
CIME:GYANYI SANDOR,2351 ALSONEMEDI, PF.:22. -----
EZENKIVUL KESZUL MEG KET SZUPER JATEK: A GRELLON MELY A BARBAROK KORABA REPITI VISSZA A JATEKOST ES A HORROR MELY EGY ERDEKES KALANDJATEKNAK IGERKEZIK.
A LOGIKAIJATEKOK TEREN IS KESZOLODIK EGY UJ  "CSEMEGE", MELY MAR DIGI ZENEKET IS MEGSZOLALTAT.
A JATEK NEVE: SWAP ES MOONLIGHT KODOLASABAN FOG MEGJELENNI. -----
ENNYI LENNE A REKLAM. YA,A LEGFONTOSABBAT MAJDNEM ELFELEJTETTEM: AZ ENTERPRESS UJSAGOT REMELEM MAR ISMERED ES RENDSZERESEN VASAROLOD, HISZEN AZ EGYETLEN TELJES EGESZEBEN ENTERPRISE-VAL FOGLALKOZO UJSAG.
TEHAT FELTETLENUL SZEREZD BE (VEDD MEG, FIZESD ELO, STB.) EGY KIS INFORMACIO A LAPROL: - POSTACIM:1399 BUDAPEST, PF.: 701/334 - KIADJA: MATRIX KFT. 8000 SZEKESFEHERVAR, HONVED U. 8. T:(06-22) 16-520/280 - (HUH,EZ HOSSZU VOLT) MEG EGY APROSAG : AZT UGYE TUDOD, HOGY HA NEM RENDELKEZEL AZ ELOBB FELSOROLT PROGRAMOKKAL ES UJSAGGAL, AKKOR EP-S ELETED NEM MONDHATO TELJESNEK !!!
HUUUUU, MEG EGY FONTOS DOLOG: BARKIVEL SZIVESEN FELVENNENK A KAPCSOLATOT PROGRAM ES TAPASZTALATCSERE UGYEBEN.
EMELLETT VARJUK AZ IBM-RE PCX ES GIFFORMATUMU KEPEKKEL RENDELKEZOK JELENTKEZESET. A KEPEKERT CSEREBE TERMESZETESEN FEL TUDJUK AJANLANI A LEGUJABB SOFTWARE ATIRATOKAT. TEHAT NAGYON VARJUK A KEPEKET. -----
A KOVETKEZO RESZBEN (SOK ELVONT DUMA KERETEBEN) MEG UDVOZLOM EGY PAR (RENGETEG) ISMEROSOMET, HAVEROMAT (TEHAT EZT CSAK IGEN ERDEKLODO "EGYEDEK" OLVASSAK EL), ES UTANA AGYO KEDVES OLVASO ! HAT AKKOR UJRA BORZONGJUNK (BIZSEREGJUNK) EGY PICIT.
---- TXT AGAIN ----

P3

HELLO-SZTOK HIVEIM !
UJRA ITT VAGYOK S SZOLOK HOZZATOK:... REMELEM ESZREVETTETEK, HOGY EZ A DEMONK LEGSZEBB RESZE, ITT VANNAK A "LEGJOBBAN" SIKERULT KEPEINK. TETTSZENEK ? ... (NO-NO,...NEM ILLIK MAS MUNKAJAT KRITIZALNI !!! (HALLOD? SZ.Z.)) ---
HAT AKKOR RATEREK A SCROLL FO TEMAJARA, ISMEROSEIM BARATAIM UDVOZLESERE. MIVEL MEGPROBALOK MINDENKIT MEGEMLITENI, IGY A FELSOROLAS IGEN TETEMES MENNYISEGU LESZ TEHAT AKIT NEM ERDEKEL AZ MOST KEZDJE EL A "SPACE"-T NYOMOGATNI. ---
UDVOZLETEM KULDOM TEHAT KULCSAR TIBOR BARATOMNAK ES MEGRAGADOM AZ ALKALMAT, HOGY MEGKOSZONJEM NEKI MINDAZT AMIT ERTEM TETT. (KOSZ SZEPEN) EMELLETT UDVOZLOM AZ EGESZ EP KLUBOT. (HA VALAKI NEM TUDNA AKKOR ITT A CIM: HCC ENTERPRISE CLUB: VSZM KOZOSSEGI HAZ BUDAPEST, XI.FEHERVARI UT 120. MINDEN KEDDEN 17H-TOL 21H-IG UZEMEL.(GYERE EL TE IS,KI MOST EZT A SOK DUMAT OLVASOD))
E KIS KITERO UTAN FOLYTATOM UDVOZLET-HEGYEIM KULDESET. UDV HEGYEK: HEDER JOZSEF (JOZSI ! REMELEM MEG NEM HAGYTAD ABBA A ZENEIRAST, MIVEL NEKEM ES GONDOLOM MINDENKINEK NAGYON TETTSZENEK !!!); ---
GYANYI SANDOR (MAR NAGYON VAROM AZ UJ DEMOTOKAT (MIRAGE 2) NA MEG PERSZE AZ UJ PC-S ZENEMODUL-ATIRATOKAT.); ---
SZILAGYI ZOLTAN (ARTAN SOFT ! MI VAN VELED ?? REG LATTALAK. MAR EPPEN IDEJE LENNE LENEZNI A KLUBBA ! NEM GONDOLOD ?); ---
DEVIL SOFT. (SZUPER A MAGIC PEN CONVERTALO RESZE, CSAK KAR, HOGY MAR NEM LESZ KESZ AZ EGESZ RAJZPROGRAM); ---
ANDREW SOFT. (UGY HALLOTTAM, HOGY EGY PROFESZZIONALISABB ROCKDIGIN FARADOZOL. SOK SIKERT HOZZA !); ---
MOONLIGHT SOFT. (TETSZETT A SWAP DEMO ! KIVANCSIAN VAROM A PROGRAMOT ); ---
UDVOZLET MEG A KOVETKEZO LELKES EP CLUB-TAGOKNAK: ATTUS, MICKEY SOFT., ERROR SOFT., ZOZOSOFT AND APUCI, LORD, HSOFT., GROB ATTILA, POPOVICS PETER, ---
VALAMINT A VIDEKI CODEREKNEK: F. T. STUDIO, SEM, COORSORE, ORK SOFT., NOVA, HIS, EXOSWORM DIGITAL CORPORATION, STB. (HA VALAKIT KIHAGYTAM VOLNA AKKOR ELNEZESET KEREM (AZ EN FEJEM SEM KAPTALAN) DE EZUTON OT IS UDVOZLOM. ) ...
ES MOST KANYARODJUNK EL A COMPUTEREK VILAGATOL ...: UDVOZLOM A SZERB ANTAL GIMNAZIUM EGESZ III.C, OSZTALYAT, KULON KIEMELVE NEV SZERINT A KOVETKEZOKET: ROBOTKA BEA, ODOR ANDREA, MESZAROS ILDIKO, VILLANYI ESZTER, DR. HIDVEGI MARTI (SEE-YA !  EGY KIS TALANY NEKED: QUIS ILLE,QUI MELIOR TUI ??? ..... (EGO) ..... TUDOD, HOGY MIT JELENT ? HA ESETLEG NEM AKKOR SZIVESEN SEGITEK.
YA, HA NEM TUDNAD: EZ LATINUL VAN ! (NEM TUDSZ LATINUL???) C.C.C. HAT AKKOR SEE-YA, FOLYTANOM KELL TOVABB. CIAO:TUA KISBALI .); FICSOR BALAZS, ZBORAY ZOLTAN, SZALINA ATTILA STB., ES VEGUL DE NEM UTOLSO SORBAN MEG EGY EP-S HAVEROMAT IS UDVOZLOM: UR ZOLTANT, VALAMINT A 92-ES MECSEK VT. OSSZES RESZTVEVOJET !!! -----
AKIK IDAIG KIBIRTAK, AZOKNAK ELARULOM, HOGY EZZEL A DEMOVAL PARHUZAMOSAN KESZULDIK EGY MASIK IS SZINTEN A MI PARTFOGASUNKBAN. A DEMO NEVE PC DREAMS LESZ ES PC-ROL KONVERTALT VGA (NEHOL SUPER VGA) KEPEKBOL FOG ALLNI. A HOSSZA ELORE LATHATOAN KB: 800 KBYTE. (PERSZE CSAK AKKOR, HA SIKERUL EGY JO TOMORITOT TALALNUNK. AMENNYIBEN ILYEN NEM AKAD UGY MEGHALADHATJA AZ 1 LEMEZES TERJEDELMET.)
TEHAT AKIKNEK TETSZENEK EZEK A KEPEK AZOK FELTETLENUL NEZZEK MEG MAJD AZ ELKESZULO PC DREAMS DEMOT, VAGY AZ ERROR SOFT. GONDOZASABAN KESZULO FEAR OF THE DARK DEMOT, MELYNEK NEMELY GRAFIKAJA SZINTEN A MI NEVUNKHOZ FUZODIK. (EZT A DEMOT FOLEG A KEMENYEBB ZENET (METAL) KEDVELOKNEK AJANLJUK.  ...
HOPPPPP  MAJDNEM ELFELEJTETTEM BEHARANGOZNI AZ ELSO KOMOLYABB EP LEMEZUJSAGOT MELY AZ ERROR SOFT., NOVA ES FED AND BALI SOFT. GONDOZASABAN KESZUL. JELLEMZOI LESZNEK A GRAFIKAKKAL ILLUSZTRALT SZOVEGEK ES A DIGITALIZALT ZENEK.
A JELENLEGI CIME EP BOMBA, DE EZ VALOSZINULEG MEG FOG VALTOZNI. -----
AZT HISZEM, MOST MAR KELLOKEPPEN UNJATOK A DUMAMAT ES A SZEMETEK IS KEZD BEHALNI IGY EZZENNEL BUCSUZOM IS, HISZEN A PART-4-BEN SAJNOS (SZERENCSERE ?) MAR NINCS SCROLL.
HAT AKKOR: SEE-YA-SZTOK, CIAO -- TOVABBI KELLEMES ELETET ES EREDMENYES EP MUNKASSAGOT KIVANOK MINDENKINEK  (VISZLAT A PC DREAMS SLIDESHOWBAN) --  CUL8R: BALI SOFT.
----- 1992 NOV. 8. ----- TXT AGAIN:

END

WELCOME TO THE LAST PART OF THE PSYCHICAL DESTRUCTION DEMO

IN THIS PART IS NO MORE GFX,BUT..
THERE ARE MY BEST ROUTINES !!!

YOU CAN SEE THE FASTEST & MOST INTELLIGENT DRAWER ROUTINE (OF MINE)
IT CAN DRAW THE LINE IN OPTIONAL STYLE ! JUST SEE THE TOP OF SCREEN !
AND THIS SCROLL ROUTINE ...
... IS FASTER THAN AN IDEA (NOT THAN MY IDEA ...)
I THINK THIS ROUTINE CAN RUN UNDER A DIGI MUSIC...

AND NOW, AFTER THE TIME OF SURPRISES LET'S SEE THE TEAM:
THIS AMAZING DEMO PROGRAMMED BY MIKLAN ATTILA (THE ART OF CODE ...) WITH ASMON V1.3
THE PICTURES AND THE CHARS DRAWED BY BALI & FED (FED & BALI) WITH AGSYS V2.1
ALL MUSIC ARE FROM THE MUSICBOX V1.2
THIS CHARACTERS ARE FROM THE TURBO PASCAL VERSION 5.5

SPECIAL THANKS TO:
GYANYI SANDOR FOR THE MUSICBOX
ANDREWSOFT FOR SOME MUSIC
SZILAGYI ZOLTAN (ARTAN) FOR THE AGSYS

. . .

I WOULD LIKE TO GREET THE GREAT EP PROGRAMMERS IN THIS PLACE
SO, GREETINGS TO:
GYANYI SANDOR
DEVILSOFT
MOONLIGHT & TIMELORD
ANDREWSOFT
ORK SOFT
H SOFT
FBT

. . .

AND GREETINGS TO: ALL MEMBERS OF THE EP CLUB AND THE AUTHORS OF THE ENTERPRESS !

* * *

AND NOW, COMING SOON...

... THE TEXT AGAIN !!!

Offline Tuby128

 • EP addict
 • *
 • Posts: 1453
 • Country: hu
Re: Demo on YouTube
« Reply #3 on: 2023.May.18. 10:24:01 »
Do you need that someone translates P1 P2 and P3 to english?

Offline Zozosoft

 • Global Moderator
 • EP addict
 • *
 • Posts: 14753
 • Country: hu
  • http://enterprise.iko.hu/
Re: Demo on YouTube
« Reply #4 on: 2023.May.18. 10:33:56 »
And what does Miklan Attila say at the beginning?
"Wellcome to the Psychical Destruction Demo programmed by Miklán Attila..."
"...graphics by FED & BALI, music by... hát ezt néha kölcsönvettük" (so sometimes we borrowed that)

Offline SlashNet

 • EP addict
 • *
 • Posts: 1234
 • Country: ua
 • Enterprise 128K | Cubietruck
  • My old site about Enterprise
Re: Demo on YouTube
« Reply #5 on: 2023.May.18. 11:25:18 »
Zozo, thanks!

Offline SlashNet

 • EP addict
 • *
 • Posts: 1234
 • Country: ua
 • Enterprise 128K | Cubietruck
  • My old site about Enterprise
Re: Demo on YouTube
« Reply #6 on: 2023.May.18. 22:32:21 »
Do you need that someone translates P1 P2 and P3 to english?

Tuby123, sorry, I accidentally missed your message.
I want to make subtitles for Psychical Destruction Demo so that anyone can read the text of the scroll using the automatic subtitle translation function (like, for example, in this video: https://www.youtube.com/watch?v=waCgLtz5FV0).
But in PD demo, only Latin characters are used, without characters inherent in the Hungarian language. Google translator seems to translate such text more or less normally, and I can make subtitles from the current text, but I would like someone (for whom Hungarian is their native language) to "brush" it a bit.

Offline Zozosoft

 • Global Moderator
 • EP addict
 • *
 • Posts: 14753
 • Country: hu
  • http://enterprise.iko.hu/
Re: Demo on YouTube
« Reply #7 on: 2023.May.19. 10:14:21 »
Oh, you need a Hungarian to Hungarian translation :lol:

Quote
P1

YEEEEEEEAAAAAAAH !!! HELLÓ,TE KI FENOMENÁLIS CODER, GFX-ES, MUSIC-MAKER, EGY JOYSTICK SZORONGATÓ PLAYER VAGY, HALLD SZAVAM !!!
MOST UGYE ÁMULVA CSÜNGSZ A KÉPERNYŐN ÉS SZÁMOLOD A "LOPOTT" DOLGOK SOKASÁGÁT.
NA VÁRJ CSAK BESEGÍTEK EGY KICSIT A SZÁMOLÁSBA: A ZENÉK NAGY RÉSZE (MIND) HOGY IS MONDJAM HÁT NEM A MI MUNKÁNK.
DE A TÖBBI ?!... AZ SAJÁT SZÜLEMÉNY !!!
MOST AZT GONDOLOD, HOGY JOBB LETT VOLNA, HA AZOKAT IS (CODE,GFX) "KÖLCSÖNVESSZÜK ???" DE AKKOR MI LENNE A DEMÓBAN A SAJÁT MUNKÁNK ??? ...
DE NE ÍTÉLJ ELHAMARKODOTTAN HISZEN TÖBBNYIRE EGYIK DEMÓBAN SEM (MEG A DEMÓK DEMÓJABAN A SMALL DEMO-BAN SEM ) EREDETIEK A ZENÉK.
JA, ITT JUT ESZEMBE, HOGY LÁTTAD MÁR A SMALL DEMO-T, MERT HA NEM AKKOR MÉG LEHETŐLEG ÉLETED SORÁN NÉZD MEG, HOGY MEGTUDD, HOGY MIRŐL MARADTÁL LE.
HA MÁR EDDIG TÜRELMESEN VÁRTÁL AKKOR ELÁRULOM, HOGY AZ "S" BILLENTYŰRE A SCROLL TURBÓ SEBESSÉGRE KAPCSOL, AZ "ENTER"-EL A GFX-EKET LEHET VÁLTOGATNI, VALAMINT A SPACE-RE TOVÁBBTÖLT A DEMÓ.
HA MÁR MEGUNTAD (AMIT KÉTLEK) AKKOR AZ ESC-EL A MENÜHOZ TÉRHETSZ VISSZA.
EZEK A FUNKCIÓK AZ ÖSSZES DEMÓ-RÉSZBEN ÉLNEK"  --..--  MINT MÁR ÉSZREVETTED: A SCROLL MAGYAR ! (GONDOLTAD VOLNA ?) ÍGY AZT HISZEN, JOBBAN MEGÉRTJÜK EGYMÁST. (NA MEG PERSZE NEM TUDOK OLYAN JÓL ANGOLUL.)
EZZEL BE IS FEJEZEM A SZÖVEGET (MÁR AMI A PART1-ET ILLETI) MERT MÉG A TÖBBI RÉSZBEN (PART-2; -3; ...;) IS KELL VALAMIT SÜKETELNEM.
HÁT AKKOR VISZLÁT A TÖBBI RÉSZBEN. --- ÜDV: BALI SOFT. ---  ((AZ ÚR 1992. ESZTENDEJÉNEK XI. HAVÁNAK 8.NAPJÁN))
**** NA KEZDJÜK ELÖLRŐL: ****

P2

HUUUUU !!! YEARGH, KRRRR, BRRRR  (STB.) BORZONGJATOK HÍVEIM, ITT AZ ELKÁRHOZÁS IDEJE (ILL:IDEJE ELKÁRHOZNOTOK) EZ ITT A RÉMÜLET ÓRÁJA, NAPJA, ÉJSZAKÁJA.
A SÁTÁN ELJŐ !,ÉS ELVISZI A GONOSZOKAT ! TEHÁT RESZKESS TE SÖTÉTBEN LAPULÓ CSÚF PROGRAMÁRULÓ (LD:LAMER).
HUUUUU !!! YEAH,ARRRRGH,WOW ! HI GUYS ! ÚJRA A BALI SOFT SZÓL HOZZÁTOK: NA LEGYEN VÉGE A BORZONGÁSNAK ÉS EVEZZÜNK A BUSINESS VIZEIRE.
ÚGY GONDOLTAM, HOGY LESZEK OLYAN RENDES ÉS EGY KIS INGYENREKLÁMOT ADOK EGY PÁR SZUPER PROGRAMNAK. (AZ ÁLDOTT JÓ SZÍVEM) KEZDJÜK PÉLDÁUL A ZENESZERKESZTŐKKEL: A KOR EGYIK,- SZERINTEM JELENLEG LEGJOBB -, NÉGYCSATORNÁS DIGITÁLIS ZENÉKET PRODUKÁLÓ ZENESZERKESZTŐJE A ROCKDIGI.
IGAZÁN SZUPER ZENÉKET KÉSZÍTETT VELE HÉDER JÓZSI BARÁTOM. (JÓZSI-REMÉLEM,MÉG SOKÁIG FOGSZ ILYEN FENOMENÁLIS ZENÉKKEL MEGÖRVENDEZTETNI BENNÜNKET) JA,HA VALAKIT ÉRDEKEL A PRG AKKOR A DEVILSOFT CÍMEN INFORMÁCIÓKAT KÉRHET (DEVILSOFT,1399 BUDAPEST, PF.: 701/334).
SAJNOS DEVIL MÁR PC-RE TÉRT AT, DE AZÉRT RÉMELEM MEG SZOLGÉL FELVILÉGOSÍTÁSSAL PROGRÁMJÁT ILLETŐEN. ----
MÁSIK IGEN SZÍNVONALAS ZENESZERKESZTŐ A SUPER MUSIC BOX MELY GYÁNYI SÁNDOR (A SMALL DEMO ATYJA)-NAK A MUNKÁJA.
CIME:GYANYI SANDOR,2351 ALSONEMEDI, PF.:22. -----
EZENKÍVÜL KÉSZÜL MÉG KÉT SZUPER JÁTÉK: A GRELLON MELY A BARBÁROK KORÁBA REPÍTI VISSZA A JÁTÉKOST ÉS A HORROR MELY EGY ÉRDEKES KALANDJÁTÉKNAK ÍGÉRKEZIK.
A LOGIKAIJÁTÉKOK TERÉN IS KÉSZÜLŐDIK EGY ÚJ  "CSEMEGE", MELY MÁR DIGI ZENÉKET IS MEGSZÓLALTAT.
A JÁTÉK NEVE: SWAP ÉS MOONLIGHT KÓDOLÁSÁBAN FOG MEGJELENNI. -----
ENNYI LENNE A REKLÁM. JA,A LEGFONTOSABBAT MAJDNEM ELFELEJTETTEM: AZ ENTERPRESS ÚJSÁGOT REMÉLEM MÁR ISMERED ÉS RENDSZERESEN VÁSÁROLOD, HISZEN AZ EGYETLEN TELJES EGÉSZÉBEN ENTERPRISE-SZAL FOGLALKOZÓ ÚJSÁG.
TEHÁT FELTÉTLENÜL SZEREZD BE (VEDD MEG, FIZESD ELŐ, STB.) EGY KIS INFORMÁCIÓ A LAPRÓL: - POSTACÍM:1399 BUDAPEST, PF.: 701/334 - KIADJA: MÁTRIX KFT. 8000 SZEKESFEHÉRVÁR, HONVÉD U. 8. T:(06-22) 16-520/280 - (HUH,EZ HOSSZÚ VOLT) MÉG EGY APRÓSÁG : AZT UGYE TUDOD, HOGY HA NEM RENDELKEZEL AZ ELÖBB FELSOROLT PROGRAMOKKAL ÉS ÚJSÁGGAL, AKKOR EP-S ÉLETED NEM MONDHATÓ TELJESNEK !!!
HUUUUU, MÉG EGY FONTOS DOLOG: BÁRKIVEL SZÍVESEN FELVENNÉNK A KAPCSOLATOT PROGRAM ÉS TAPASZTALATCSERE ÜGYÉBEN.
EMELLETT VÁRJUK AZ IBM-RE PCX ÉS GIF FORMÁTUMÚ KÉPEKKEL RENDELKEZŐK JELENTKEZÉSÉT. A KÉPEKÉRT CSERÉBE TERMÉSZETESEN FEL TUDJUK AJÁNLANI A LEGÚJABB SOFTWARE ÁTIRATOKAT. TEHÁT NAGYON VÁRJUK A KÉPEKET. -----
A KÖVETKEZŐ RÉSZBEN (SOK ELVONT DUMA KERETÉBEN) MEG ÜDVÖZLÖM EGY PÁR (RENGETEG) ISMERŐSÖMET, HAVEROMAT (TEHÁT EZT CSAK IGEN ÉRDEKLÖDŐ "EGYEDEK" OLVASSÁK EL), ÉS UTÁNA AGYŐ KEDVES OLVASÓ ! HÁT AKKOR ÚJRA BORZONGJUNK (BIZSEREGJÜNK) EGY PICIT.
---- TXT AGAIN ----

P3

HELLÓ-SZTOK HÍVEIM !
ÚJRA ITT VAGYOK S SZÓLOK HOZZÁTOK:... REMÉLEM ÉSZREVETTÉTEK, HOGY EZ A DEMÓNK LEGSZEBB RÉSZE, ITT VANNAK A "LEGJOBBAN" SIKERÜLT KÉPEINK. TETTSZENEK ? ... (NO-NO,...NEM ILLIK MÁS MUNKÁJÁT KRITIZÁLNI !!! (HALLOD? SZ.Z.)) ---
HÁT AKKOR RÁTÉREK A SCROLL FŐ TÉMÁJÁRA, ISMERŐSEIM BARÁTAIM ÜDVÖZLÉSÉRE. MIVEL MEGPRÓBÁLOK MINDENKIT MEGEMLÍTENI, ÍGY A FELSOROLÁS IGEN TETEMES MENNYISÉGŰ LESZ TEHÁT AKIT NEM ÉRDEKEL AZ MOST KEZDJE EL A "SPACE"-T NYOMOGATNI. ---
ÜDVÖZLETEM KÜLDÖM TEHÁT KULCSÁR TIBOR BARÁTOMNAK ÉS MEGRAGADOM AZ ALKALMAT, HOGY MEGKÖSZÖNJEM NEKI MINDAZT AMIT ÉRTEM TETT. (KÖSZ SZÉPEN) EMELLETT ÜDVÖZLÖM AZ EGÉSZ EP KLUBOT. (HA VALAKI NEM TUDNA AKKOR ITT A CÍM: HCC ENTERPRISE CLUB: VSZM KÖZÖSSÉGI HÁZ BUDAPEST, XI.FEHÉRVÁRI ÚT 120. MINDEN KEDDEN 17H-TOL 21H-IG ÜZEMEL.(GYERE EL TE IS,KI MOST EZT A SOK DUMÁT OLVASOD))
E KIS KITÉRŐ UTÁN FOLYTATOM ÜDVÖZLET-HEGYEIM KÜLDÉSÉT. ÜDV HEGYEK: HÉDER JÓZSEF (JÓZSI ! REMÉLEM MÉG NEM HAGYTAD ABBA A ZENEÍRÁST, MIVEL NEKEM ÉS GONDOLOM MINDENKINEK NAGYON TETTSZENEK !!!); ---
GYÁNYI SÁNDOR (MÁR NAGYON VAROM AZ ÚJ DEMÓTOKAT (MIRAGE 2) NA MEG PERSZE AZ ÚJ PC-S ZENEMODUL-ÁTIRATOKAT.); ---
SZILÁGYI ZOLTÁN (ARTAN SOFT ! MI VAN VELED ?? RÉG LÁTTALAK. MAR ÉPPEN IDEJE LENNE LENÉZNI A KLUBBA ! NEM GONDOLOD ?); ---
DEVIL SOFT. (SZUPER A MAGIC PEN KONVERTALÓ RÉSZE, CSAK KÁR, HOGY MÁR NEM LESZ KÉSZ AZ EGÉSZ RAJZPROGRAM); ---
ANDREW SOFT. (ÚGY HALLOTTAM, HOGY EGY PROFESSZIONÁLISABB ROCKDIGIN FÁRADOZOL. SOK SIKERT HOZZÁ !); ---
MOONLIGHT SOFT. (TETSZETT A SWAP DEMO ! KÍVÁNCSIAN VÁROM A PROGRAMOT ); ---
ÜDVÖZLET MÉG A KÖVETKEZŐ LELKES EP CLUB-TAGOKNAK: ATTUS, MICKEY SOFT., ERROR SOFT., ZOZOSOFT AND APUCI, LORD, HSOFT., GROB ATTILA, POPOVICS PÉTER, ---
VALAMINT A VIDÉKI KÓDEREKNEK: F. T. STUDIO, SEM, COORSORE, ORK SOFT., NOVA, HIS, EXOSWORM DIGITAL CORPORATION, STB. (HA VALAKIT KIHAGYTAM VOLNA AKKOR ELNÉZÉSÉT KÉREM (AZ ÉN FEJEM SEM KÁPTALAN) DE EZÚTON ŐT IS ÜDVÖZLÖM. ) ...
ÉS MOST KANYARODJUNK EL A COMPUTEREK VILÉGÉTÓL ...: ÜDVÖZLÖM A SZERB ANTAL GIMNÁZIUM EGÉSZ III.C, OSZTÁLYÁT, KÜLÖN KIEMELVE NÉV SZERINT A KÖVETKEZŐKET: ROBOTKA BEA, ODOR ANDREA, MÉSZÁROS ILDIKÓ, VILLÁNYI ESZTER, DR. HIDVÉGI MÁRTI (SZIA !  EGY KIS TALÁNY NEKED: QUIS ILLE,QUI MELIOR TUI ??? ..... (EGO) ..... TUDOD, HOGY MIT JELENT ? HA ESETLEG NEM AKKOR SZÍVESEN SEGÍTEK.
JA, HA NEM TUDNÁD: EZ LATINUL VAN ! (NEM TUDSZ LATINUL???) C.C.C. HAT AKKOR SZIA, FOLYTATNOM KELL TOVÁBB. CSÁÓ:TUA KISBALI .); FICSOR BALÁZS, ZBORAY ZOLTÁN, SZALINA ATTILA STB., ÉS VÉGÜL DE NEM UTOLSÓ SORBAN MEG EGY EP-S HAVEROMAT IS UDVOZLOM: UR ZOLTÁNT, VALAMINT A 92-ES MECSEK VT. ÖSSZES RÉSZTVEVŐJÉT !!! -----
AKIK IDÁIG KIBÍRTÁK, AZOKNAK ELÁRULOM, HOGY EZZEL A DEMÓVAL PÁRHUZAMOSAN KÉSZÜLŐDIK EGY MÁSIK IS SZINTÉN A MI PÁRTFOGÁSUNKBAN. A DEMÓ NEVE PC DREAMS LESZ ÉS PC-RŐL KONVERTÁLT VGA (NÉHOL SUPER VGA) KÉPEKBŐL FOG ÁLLNI. A HOSSZA ELŐRE LÁTHATÓAN KB: 800 KBYTE. (PERSZE CSAK AKKOR, HA SIKERÜL EGY JÓ TÖMÖRÍTŐT TALÁLNUNK. AMENNYIBEN ILYEN NEM AKAD ÚGY MEGHALADHATJA AZ 1 LEMEZES TERJEDELMET.)
TEHÁT AKIKNEK TETSZENEK EZEK A KÉPEK AZOK FELTÉTLENÜL NÉZZÉK MEG MAJD AZ ELKÉSZÜLŐ PC DREAMS DEMÓT, VAGY AZ ERROR SOFT. GONDOZÁSÁBAN KÉSZÜLŐ FEAR OF THE DARK DEMÓT, MELYNEK NÉMELY GRAFIKÁJA SZINTÉN A MI NEVÜNKHÖZ FŰZŐDIK. (EZT A DEMÓT FŐLEG A KEMÉNYEBB ZENÉT (METAL) KEDVELŐKNEK AJÁNLJUK.  ...
HOPPPPP  MAJDNEM ELFELEJTETTEM BEHARANGOZNI AZ ELSŐ KOMOLYABB EP LEMEZÚJSÁGOT MELY AZ ERROR SOFT., NOVA ÉS FED AND BALI SOFT. GONDOZÁSÁBAN KÉSZÜL. JELLEMZŐI LESZNEK A GRAFIKÁKKAL ILLUSZTRÁLT SZÖVEGEK ÉS A DIGITALIZÁLT ZENÉK.
A JELENLEGI CÍME EP BOMBA, DE EZ VALÓSZÍNŰLEG MEG FOG VÁLTOZNI. -----
AZT HISZEM, MOST MÁR KELLŐKÉPPEN UNJÁTOK A DUMÁMAT ÉS A SZEMETEK IS KEZD BEHALNI ÍGY EZZENNEL BÚCSUZOM IS, HISZEN A PART-4-BEN SAJNOS (SZERENCSÉRE ?) MÁR NINCS SCROLL.
HÁT AKKOR: SZIASZTOK, CSÁÓ -- TOVÁBBI KELLEMES ÉLETET ÉS EREDMÉNYES EP MUNKÁSSÁGOT KÍVÁNOK MINDENKINEK  (VISZLÁT A PC DREAMS SLIDESHOWBAN) --  CUL8R: BALI SOFT.
----- 1992 NOV. 8. ----- TXT AGAIN:

Offline SlashNet

 • EP addict
 • *
 • Posts: 1234
 • Country: ua
 • Enterprise 128K | Cubietruck
  • My old site about Enterprise
Re: Demo on YouTube
« Reply #8 on: 2023.May.19. 11:02:04 »
Oh, you need a Hungarian to Hungarian translation :lol:

Yep. :)
Thank You.

Offline szipucsu

 • Global Moderator
 • EP addict
 • *
 • Posts: 9975
 • Country: hu
  • Támogató Támogató
  • Webnyelv.hu - Tanuljunk nyelveket!
Re: Demo on YouTube
« Reply #9 on: 2023.May.20. 19:42:57 »
"Wellcome to the Psychical Destruction Demo programmed by Miklán Attila..."
Welcome with only one "l".
100 SOUND SOURCE 2,STYLE 128,PITCH 25.2,SYNC 1
110 SOUND PITCH 25,SYNC 1
120 ! Videos

Offline SlashNet

 • EP addict
 • *
 • Posts: 1234
 • Country: ua
 • Enterprise 128K | Cubietruck
  • My old site about Enterprise
Re: Demo on YouTube
« Reply #10 on: 2023.May.20. 22:05:03 »
Welcome with only one "l".

Oh. :oops:

Offline SlashNet

 • EP addict
 • *
 • Posts: 1234
 • Country: ua
 • Enterprise 128K | Cubietruck
  • My old site about Enterprise
Re: Demo on YouTube
« Reply #11 on: 2023.October.23. 15:03:30 »
My little anniversary.

https://youtu.be/KI1jTDAoF2Y

Offline Zozosoft

 • Global Moderator
 • EP addict
 • *
 • Posts: 14753
 • Country: hu
  • http://enterprise.iko.hu/
Re: Demo on YouTube
« Reply #12 on: 2023.October.23. 16:15:02 »
My little anniversary.

https://youtu.be/KI1jTDAoF2Y
Very nice, thank you! :smt038 :smt038 :smt038

You have a Videoton joystick, which are manufactured for TVC. It is also bought at Hungary when your machine new?

The tape player also are old or it is a modern one? I never see this type.

Offline SlashNet

 • EP addict
 • *
 • Posts: 1234
 • Country: ua
 • Enterprise 128K | Cubietruck
  • My old site about Enterprise
Re: Demo on YouTube
« Reply #13 on: 2023.October.23. 16:41:27 »
You have a Videoton joystick, which are manufactured for TVC. It is also bought at Hungary when your machine new?
Yes. We bought it in Hungary, too. After realizing that the internal joystick is quite delicate for gaming.
Found the pinout by poking method and first connector was made in-house from thick copper conductors and plastic plates. It looked like this:
[ Guests cannot view attachments ]
:)
Later we bought normal connector.

The tape player also are old or it is a modern one? I never see this type.

Cassette player also was bought in HU - Grundig CR 100, but I lost it at noughties.
Now I have cool National-Panasonic RQ-8100.
[ Guests cannot view attachments ]

Offline szipucsu

 • Global Moderator
 • EP addict
 • *
 • Posts: 9975
 • Country: hu
  • Támogató Támogató
  • Webnyelv.hu - Tanuljunk nyelveket!
Re: Demo on YouTube
« Reply #14 on: 2023.October.23. 20:11:57 »
My little anniversary.
Congratulations!
Cool video!
100 SOUND SOURCE 2,STYLE 128,PITCH 25.2,SYNC 1
110 SOUND PITCH 25,SYNC 1
120 ! Videos