Welcome, Guest. Please login or register.


Author Topic: Enterprise Expansion Connector (Read 2534 times)

Offline Bagpuss22

  • EP fan
  • *
  • Posts: 162
  • Country: gb
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
    • View Profile
Enterprise Expansion Connector
« on: 2011.January.17. 14:03:10 »
Zozo ( or anyone )

Can you tell me if the edge connector supplies a +5v ? 

I have noticed that the expansion module converts the +9v (A/B)33 down to
+5v on (a/B)4.  I was not sure if the Enterprise had +5v on these anyway or
I had misunderstood a question from some time ago.


Thanks

Russ P.
 :ds_icon_cheesygrin:

Offline Zozosoft

  • EP addict
  • *
  • Posts: 13177
  • Country: hu
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
    • View Profile
    • http://enterprise.iko.hu/
Re: Enterprise Expansion Connector
« Reply #1 on: 2011.January.17. 14:57:45 »
Can you tell me if the edge connector supplies a +5v ? 
No, on the machine is only +9V at the A33/B33 pins. The System Bus Bridge have a 7805 which is make a +5V at the A4/B4 pins (these pins on the machine is a empty).

Offline Bagpuss22

  • EP fan
  • *
  • Posts: 162
  • Country: gb
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 Microsoft Internet Explorer 8.0
    • View Profile
Re: Enterprise Expansion Connector
« Reply #2 on: 2011.January.18. 22:37:23 »
I thought that was the case  :ds_icon_cheesygrin:

Just wanted to conform this!

Thanks

Russ