Welcome, Guest. Please login or register.


Author Topic: Does the Enterprise have a Bomberman clone? (Read 2046 times)

Offline CiH

  • Newbie
  • Posts: 23
  • OS:
  • Mac OS X 10.7 Mac OS X 10.7
  • Browser:
  • Firefox 35.0 Firefox 35.0
    • View Profile
Does the Enterprise have a Bomberman clone?
« on: 2015.February.06. 22:05:35 »
If not, here's an interesting possibility from another closely followed platform :-)

http://www.pouet.net/prod.php?which=64980

Offline nyuzga

  • EP addict
  • *
  • Posts: 2113
  • Country: hu
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
    • View Profile
Re: Does the Enterprise have a Bomberman clone?
« Reply #1 on: 2015.February.07. 09:08:59 »
COOL!!!


Offline nyuzga

  • EP addict
  • *
  • Posts: 2113
  • Country: hu
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
    • View Profile
Re: Does the Enterprise have a Bomberman clone?
« Reply #2 on: 2015.February.07. 11:47:19 »
Infinite lives and 2. level.

Offline nyuzga

  • EP addict
  • *
  • Posts: 2113
  • Country: hu
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
    • View Profile
Re: Does the Enterprise have a Bomberman clone?
« Reply #3 on: 2015.February.07. 12:53:00 »
Megabomb. :)
« Last Edit: 2015.February.07. 13:13:54 by nyuzga »

Online szipucsu

  • EP addict
  • *
  • Posts: 8089
  • Country: hu
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 35.0 Firefox 35.0
    • View Profile
    • Webnyelv.hu - Tanuljunk nyelveket!
Re: Does the Enterprise have a Bomberman clone?
« Reply #4 on: 2015.February.07. 13:47:13 »
The snapshots do not work.
How can I make this program run on the Enterprise?
SOUND SOURCE 3,STYLE 16,LEFT 16,RIGHT 64,SYNC 2
SOUND SOURCE 2,STYLE 128,PITCH 25.2,SYNC 2
SOUND PITCH 25,SYNC 2
Videos

Offline nyuzga

  • EP addict
  • *
  • Posts: 2113
  • Country: hu
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
    • View Profile
Re: Does the Enterprise have a Bomberman clone?
« Reply #5 on: 2015.February.07. 16:44:04 »
The snapshots do not work.
How can I make this program run on the Enterprise?

Run emulator cpc6128emu - GL - default theme and load snapshot.
Insert disc options-disk-configure.

or

Insert disk and RUN"DISC start program. (No trainer)
« Last Edit: 2015.February.07. 17:30:33 by nyuzga »

Online szipucsu

  • EP addict
  • *
  • Posts: 8089
  • Country: hu
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 35.0 Firefox 35.0
    • View Profile
    • Webnyelv.hu - Tanuljunk nyelveket!
Re: Does the Enterprise have a Bomberman clone?
« Reply #6 on: 2015.February.07. 19:38:24 »
Run emulator cpc6128emu
It is not very interesting. We should make it run on EP128Emu instead. :D
SOUND SOURCE 3,STYLE 16,LEFT 16,RIGHT 64,SYNC 2
SOUND SOURCE 2,STYLE 128,PITCH 25.2,SYNC 2
SOUND PITCH 25,SYNC 2
Videos

Offline nyuzga

  • EP addict
  • *
  • Posts: 2113
  • Country: hu
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
    • View Profile
Re: Does the Enterprise have a Bomberman clone?
« Reply #7 on: 2015.February.08. 18:21:54 »
Megablasters (1994)(Odiesoft) 4 disk!

Cool title music. :)