Welcome, Guest. Please login or register.


Author Topic: Támogatás az Enterpriseforever oldalért (Read 10853 times)

Offline Z80System

 • EP addict
 • *
 • Posts: 3848
 • Country: hu
Re: Támogatás az Enterpriseforever oldalért
« Reply #15 on: 2013.October.21. 13:40:08 »
Hogy állunk támogatásilag, még fussa, vagy már kiürült a kassza ?
Z80 System

Offline Tuby128

 • EP addict
 • *
 • Posts: 1453
 • Country: hu
Re: Támogatás az Enterpriseforever oldalért
« Reply #16 on: 2021.December.29. 00:46:40 »
Tisztelt Fórumozók!

 Szeretném ismét előhozni ezt a témát az anyagi támogatás fontosságától.
 Az oldal rendületlenül áll a közösség szolgálatában, ahhoz hogy működjön szerver(ek) dolgoznak, melynek fenntartása költséggel jár.
 A fájlok feltöltése a kommentekben lehetséges (pl képek, hangnyagok, programok stb.), amely aztán hosszú ideig elérhető.
 Mr. Prise az oldal adminja elkötelezte magát, hogy támogatás nélkül is fent fogja tartani a weboldalt, mert él és hal az ügyért, ami nagyon szép és nemes dolog, mégis úgy gondolom, hogy ne egyedül vállalja magára az anyagi oldalát.

 Mr. Prise köszönjük hogy egyben tartod a közösséget szép webes felülettel. Pacsi érte!

 Az oldal támogatása a weboldal alján lévő Paypal-Donate ikonnal lehetséges.

:UK
Dear Forum Members!

 I would like to take the opportunity to mention how important the financial support is for this website.
 The enterpriseforever.com is attached to the EP community, for this duty server-computers are working, and the maintenance has financial costs.
 The uploads of files are possible in comments (like photos, media, programs etc.), and the posts and attachment are allways accesseble.
 Mr. Prise the Admin engaged to keep this website alive without financial support, because he belives in this, which is also a honest and brave decision from him, but yet I think, he should not take alone the financial part.

 Mr. Prise we sincerely thank you that you are holding together the EP community with your beautyful website!

 You can support the website by clicking on the Paypal-Donate button on the bottom of the webpage.
« Last Edit: 2021.December.29. 00:51:40 by Tuby128 »

Offline MrPrise

 • Administrator
 • EP addict
 • *
 • Posts: 2762
 • Country: hu
  • Enterprise Forever
Re: Támogatás az Enterpriseforever oldalért
« Reply #17 on: 2022.January.09. 13:26:00 »
Tuby128-nak köszönöm, hogy helyettem emlékeztetett mindenkit a támogatás lehetőségére.

Részben válaszolt a korábbi kérdésre is. A támogatás nálunk nem úgy működik, hogy ha nem gyűlik össze egy bizonyos összeg, akkor bezár az egész.

Azon viszont most elgondolkodtam, hogy talán nem lenne haszontalan csinálni valami hasonlót amit sok oldalon lehet látni: ki lenne írva egy összeg és folyamatosan frissítve lenne, hogy mennyinél tart. Ha ez motiválná az embereket, akkor nem volna haszontalan, viszont azt sem szeretném ha úgy nézne ki, hogy csak akkor működik az oldal ha összejön az adott összeg. Nem szeretném ha bárki kényszerítve érezné magát a tamogatás küldésére azzal, hogy mindig az arcába van tolva a téma, hogy "jáj, látjátok még csak ennyi gyűlt össze, lécci adjatok még".
Persze az sem biztos, hogy jó amit én csinálok, hogy csak akkor emlékeztetek mindenkit amikor eszembe jut a dolog ;-) A rendszeres emlékeztetés mindenképpen hasznos.

Közben rájöttem, hogy majdnem ugyanezt írtam 2013-ban is, pár hozzászólással korábban itt.

Talán már említettem itt, hogy nagyon örülnék ha annyi rendszeres támogatás érkezne ami lehetővé tenné azt, hogy folyamatosan tudjak az oldallal (és az összes többi Enterprise-szal kapcsolatos folyamatban lévő vagy tervezett projekteimmel) foglalkozni, ideális esetben főállásban, "munka" helyett. Ez egy álom jelenleg, de ha azt nézzük, hogy 1 híján 500 tagja van a fórumnak, akkor már az is szép lenne ha a többség rendszeresen csak 1000 forintot küldene, mondjuk havonta. Van aki már most is rendszeresen támogatja az oldalt, egy összegben év elején vagy végén.
Tudom, hogy nem a dícsőségért csinálják, ezért nem szoktam erről nyilvános "jelentést" írni, de ezúton is köszönöm a támogatását mindenkinek!
« Last Edit: 2022.January.09. 15:11:08 by MrPrise »